Redactie 112 0 reactie(s) ma 15 februari 2016, 13:48

Kettingbotsing op A28 bij Nijkerk

Laatste update: 1 jaar geleden

NIJKERK – Op de A28 bij Nijkerk was maandagochtend een kettingbotsing. In totaal waren er 6 auto’s bij het ongeval betrokken. Het ongeval gebeurde rond 9.15 uur in de richting van Amersfoort.

De brandweer werd ook opgeroepen omdat er sprake zou zijn van een beknelling. Dat bleek niet het geval. Eén van de inzittenden had lichte verwondingen en is naar het ziekenhuis vervoerd. Vanwege bergingswerkzaamheden waren twee rijstroken enige tijd afgesloten. Het verkeer werd over de vluchtstrook geleid, hetgeen een file tot aan de afslag Putten veroorzaakte. Rond 10.30 uur waren alle rijstroken weer vrij.