Redactie 112 0 reactie(s) ma 01 februari 2016, 16:13

Inbreker klimt via eerste verdieping woning binnen

NIJKERK – Afgelopen donderdag 28 januari heeft er een woninginbraak plaatsgevonden aan de Frieswijkstraat in Nijkerk. De inbreker kwam binnen via de 1e verdieping.

De politie is op zoek naar getuigen. De inbraak is voor 20:00 uur gepleegd. Heeft u iets gezien of gehoord? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: laat geen ramen openstaan waarbij het makkelijk inklimmen is. Losliggende ladders of opstapjes: zet ze binnen of leg ze vast. Waardevolle spullen bewaart u zoveel mogelijk achter slot en grendel. Meer tips en informatie vindt u op www.enwij.nl.