Redactie 112 0 reactie(s) do 28 januari 2016, 22:27

Zwaargewonde bij explosie in woning aan de Paulus Potterhof

Laatste update: 22 aug 2021 14:49 uur

NIJKERK – Een bewoonster van een woning aan de Paulus Potterhof in Nijkerk is zwaargewond geraakt, na een explosie in de woning is er brand uitgebroken. Het slachtoffer heeft brandwonden opgelopen en is per ambulance naar een ziekenhuis vervoerd. De ambulance werd hierbij begeleid door meerdere politievoertuigen. Het Mobiel Medisch Team (MMT) arriveerde per auto op de Barneveldseweg ter hoogte van de spoorwegovergang en hier is de traumaarts in de ambulance gestapt.

De hulpdiensten zijn massaal uitgerukt om eerste hulp te verlenen en de brand in de woning te blussen. Naast het zwaargewonde slachtoffer zijn er ook nog twee lichtgewonden gevallen. Zij zijn ter plaatse behandeld. Een en ander vond plaats in een appartementencomplex op de Paulus Potterhof in de wijk Paasbos.