Redactie 112 0 reactie(s) wo 20 januari 2016, 15:22

Nijkerker beroofd door twee gewapende mannen

NIJKERK – Twee nog onbekende en gewapende mannen hebben dinsdagavond in Nijkerk een 25-jarige inwoner van die stad beroofd. De daders zijn nog spoorloos en de politie roept getuigen op te reageren.

Het slachtoffer had kort ervoor boodschappen gedaan bij een supermarkt aan het Wheemplein. Toen hij omstreeks 17.30 uur met zijn auto wegreed werd hij even later op de Brink tot stoppen gedwongen door de inzittenden van een ander voertuig. Onder dreiging van een wapen wisten ze er met geld vandoor te gaan. Het slachtoffer kwam met de schrik vrij.

Tips gevraagd
Volgens de Nijkerker ging het om twee mannen. Van alleen de ene met het wapen is bekend dat hij donker gekleed was en dat zijn gezicht bedekt was met een das of muts. De politie gaat er – gezien het tijdstip van de beroving – van uit dat er voorbijgangers moeten zijn geweest die een en ander gezien hebben. De politie roept hen op te reageren op telefoonnummer 0900-8844.