Redactie 112 0 reactie(s) za 16 januari 2016, 17:03

Ongeval Berencamperweg in Nijkerk

NIJKERK – Zaterdagmiddag zijn twee personenauto’s met elkaar in botsing gekomen, een en ander gebeurde op de Berencamperweg t.h.v. de op- en afrittten van de A28. Tevens werd een portaal met stoplichten omver gereden, hierdoor kwam deze los te hangen.

Bij de aanrijding werd de bestuurder van de een van de voertuigen door smbulancepersoneel nagekeken. Zover bekend raakte hij lichtgewond. De ravage was echter enorm, de beide voertuigen raakten zwaar beschadigd en ook het portaal van de stoplichten heeft zware schade opgelopen. Omdat er een gevaarlijke situatie was ontstaan heeft de polite de weg voor een gedeelte afgesloten, dat leidde tot veel verkeersoverlast. Vooral verkeer vanuit de Flevolpolder liep vertaging op als gevolg van het ongeval.