Redactie 112 0 reactie(s) vr 15 januari 2016, 15:48

Politie is op zoek naar chocoladedievegge

Laatste update: 1 jaar geleden

NIJKERK – De politie is op zoek naar een dame van middelbare leeftijd is bij verschillende supermarkten in Overijssel en Gelderland vastgelegd door bewakingscamera’s terwijl ze grote aantallen verpakkingen Merci chocolade steelt. Meestal rekent ze een paar kleine boodschapjes af bij de kassa en neemt de chocolade zonder af te rekenen mee in haar tas.

Wie kent of herkent de vrouw aan de hand van deze beelden en het volgende signalement:

– 50 a 60 jaar;
– 165 a 170 centimeter;
– geblondeerd haar;
– stevig postuur;
– donkere jas;
– donkere broek;
– donkere schoenen;
– bril dragend;

Tips?

Bel met de politie via 0900-8844.