Redactie 112 0 reactie(s) vr 15 januari 2016, 5:24

Monumentale boom aan de Westerdorpstraat omgewaaid

Laatste update: 1 jaar geleden

HOEVELAKEN – De monumentale Oosterse Plataan aan de Westerdorpstraat in Hoevelaken is in de nacht van donderdag op vrijdag 14 januari omgewaaid.

Om 01:30 uur kregen de brandweer van Hoevelaken en Nijkerk de melding van een boom over de weg. De brandweer heeft 5 uur nodig gehad om de boom te verwijderen. De brandweer heeft gebruik gemaakt van ondermeer een hoogwerker en een hulpverleningsvoertuig met een kraan.

De boom was de oudste boom binnen de gemeente Nijkerk.