Redactie 112 0 reactie(s) za 05 december 2015, 8:05

Auto slaat over de kop na aanrijding

NIJKERK – Op de A28 is zaterdagmorgen vroeg rond 05:00 uur een auto over de kop geslagen na een aanrijding met een andere automobilist. Bij het ongeval raakte uiteindelijk niemand ernstig gewond. De bestuurder van de witte volkswagen caddy reed vermoedelijk achterop de groene ford mondeo die na de aanrijding een aantal keer over de kop sloeg. Tevens werd nog een verkeersbord uit de grond gereden. Het ongeval gebeurde van Hoevelaken naar Nijkerk net voor de afslag van Nijkerk/Vathorst.

De brandweer van Hoevelaken werd opgeroepen vanwege een ongeval met beknelling maar dit bleek mee te vallen, ze hebben ter plaatse de auto nagekeken op lekkende vloeistoffen maar ze konden al snel weer huiswaarts keren. De bestuurder uit de groene ford werd in de ambulance nagekeken door de twee aanwezige ambulance broeders maar hij bleek niet gewond te zijn. Ook de bestuurder van de volkswagen kwam met de schrik vrij. Beide auto’s raakte total-loss. Op de A28 werd door Rijkswaterstaat een snelheidsbeperking ingesteld en werd de afrit afgesloten voor verkeer.