Redactie 112 0 reactie(s) ma 23 november 2015, 16:20

Auto inbraken in omgeving Havenstraat en de wijk Corlaer

NIJKERK – De afgelopen weken zijn er meerdere auto-inbraken gepleegd in Nijkerk. Met name de omgeving Havenstraat en de wijk Corlaer zijn getroffen.

De daders hadden het voorzien op auto’s van de merken: Seat, Audi, Mercedes-Benz en BMW. Vorige week werden er in 1 nacht van diverse auto’s airbags gestolen in de wijk Corlaer. In de afgelopen nacht gebeurde dat bij auto’s in de omgeving Havenstraat.

De afgelopen weken werd met grote regelmaat ingebroken. In alle gevallen waarbij aangifte is gedaan start de politie een onderzoek naar de daders. Ziet u in de wijk personen lopen of auto’s rijden die zich verdacht gedragen, meldt dit dan direct aan de politie. Wanneer een verdachte situatie gaande is, bel dan gerust 112. Als u melding wilt doen van een voorval dat eerder plaats heeft gevonden, belt u dan met 0900-8844.

Probeer in alle gevallen op te letten hoe de personen eruit zien. In geval van auto’s noteer dan het kenteken.