Redactie 112 0 reactie(s) wo 18 november 2015, 0:54

Personenauto brandt volledig uit op A28

Laatste update: 1 jaar geleden

NIJKERK – Omstreeks 20.00 uur op dinsdagavond 17 november heeft een personenauto ter hoogte van HMP 38.1 op de A28 richting Putten vlam gevat. De bestuurder van de auto wist op tijd uit zijn voertuig te komen en heeft de brandweer gebeld.

Ondertussen brandde het voertuig hevig mede aangewakkerd door de stormachtige wind. Na aankomst van de brandweer restte niets anders dan nablussen en vervolgens kon het voertuig worden afgesleept door een berger. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend.