Redactie 112 0 reactie(s) di 17 november 2015, 16:21

Politie zoekt witte Seat na poging woninginbraak

NIJKERK – Maandagavond 16 november is er geprobeerd in te breken bij een woning aan de Vetkamp in Nijkerk. Bij de inbraakpoging was een witte Seat Ibiza betrokken met kenteken 6-THG-*. De politie is op zoek naar deze auto. Mocht u deze auto aantreffen belt u dan met de politie op 0900-8844.

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: laat geen ramen openstaan waarbij het makkelijk inklimmen is. Losliggende ladders of opstapjes: zet ze binnen of leg ze vast. Waardevolle spullen bewaart u zoveel mogelijk achter slot en grendel. Meer tips en informatie vindt u op www.enwij.nl en www.betecom.nl.