Redactie 112 0 reactie(s) vr 06 november 2015, 23:20

Auto op de kop in sloot langs A28

Laatste update: 1 jaar geleden

NIJKERK – Vrijdagmiddag vond er een zwaar ongeval plaats op de afrit van de A28 ter hoogte van Nijkerk. Na een aanrijding vloog een auto via het talud naar beneden en kwam daarbij op de kop in de sloot terecht. De beide inzittenden van het voertuig wisten uit hun voertuig te komen en lagen in het gras naast de sloot.

De hulpdiensten werden breed gealarmeerd, politie, brandweer, meerdere ambulances en een traumahelikopter werden opgeroepen. De laatste kwam wel ter plaatse maar is, na een rondje te hebben gevlogen, weer terug gegaan naar Amsterdam.

De twee gewonden werden per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis, over hun verwondingen is verder niets bekend.