Redactie 112 0 reactie(s) di 03 november 2015, 14:29

Fietsster (78) overleden na aanrijding met vrachtwagen

Laatste update: 1 jaar geleden

PUTTEN – Dinsdagmorgen 3 november rond half 12 is bij een ongeval op de Oude Nijkerkerweg een 78-jarige vrouw uit Putten overleden aan haar verwondingen na een aanrijding met een vrachtwagen.

Naast ambulance, politie en brandweer werd ook de traumahelikopter opgeroepen. Reanimatie mocht niet baten, het slachtoffer overleed ter plaatse aan haar verwondingen. De toedracht van het ongeval is nog niet bekend. De verkeersongevallendienst doet onderzoek.

De bestuurder van de truck kwam met de schrik vrij.