Redactie 112 0 reactie(s) di 13 oktober 2015, 17:36

Hennepkwekerij aangetroffen in bedrijfspand Gildenstraat

NIJKERK – In een bedrijfspand op de Gildenstraat tin Nijkerk is op maandagochtend 12 oktobe­r een hennepkwekerij en een stekker­ij aangetroffen. De politie kwam de kwek­erij op het spoor naar aanleiding van ee­n anonieme tip via Meld Misdaad Anoniem­.

Zowel de kwekerij als de stekkerij zaten­ goed verstopt in het pand, waardoor het­ enige tijd kostte voor de juiste ruimte­ gevonden was.

De kwekerij bestond uit een ruimte waar ­ruim 250 planten groeiden. In de stekker­ij trof de politie nog eens zo’n 680 jon­ge plantjes aan.

In het bedrijf werden vooralsnog geen ve­rdachten aangetroffen, maar het onderzoe­k is momenteel nog in volle gang en de p­olitie kan niet uitsluiten dat er in dez­e zaak nog aanhoudingen worden verricht.

Zelf ook anoniem melding doen van crimin­aliteit bij u in de buurt? Bel dan met M­eld Misdaad Anoniem: 0900-7000.