Logo 112Nijkerk

Redactie 112 0 reactie(s) vr 09 oktober 2015, 15:24

Winkeldief wordt herkend van eerdere diefstal bij de Plus

Laatst bijgewerkt: zondag 14:45 uur

PUTTEN – Agenten kregen op donderdag 8 oktober 2015 een melding dat een persoon herkend zou worden van een eerder gepleegde winkeldiefstal bij de Plus in Putten.

Na een kleine zoektocht en adequaat optreden van de burger, die de verdachte volgde, kon de politie de persoon staande houden. Direct hierna is er overleg geweest met een Officier van Justitie die een bevel aanhouding buiten heterdaad gaf. De man werd door de politie aangehouden.

De man is ingesloten voor onderzoek.