Redactie 112 0 reactie(s) do 27 augustus 2015, 15:57

Hennepkwekerij ontdekt na melding buurtbewoners

Laatste update: 1 jaar geleden

NIJKERK – Een melding van een verdachte situatie woensdagavond in Nijkerk heeft de politie geleid naar een hennepkwekerij. De politie heeft nog niemand aangehouden.

Buurtbewoners van het Heemskerkplantsoen zagen rond 19.30 uur een verdachte man regelmatig heen en weer lopen tussen een huis en een auto. Daarop gingen agenten poolshoogte nemen en troffen uiteindelijk in de woning twee ruimtes aan die waren ingericht voor de hennepteelt. In huis was verder niemand aanwezig. Er stonden wel ongeveer 200 planten binnen. De kwekerij is direct ontmanteld. De politie onderzoekt nog wie er verantwoordelijk is voor de hennepteelt in het huis.