Redactie 112 0 reactie(s) zo 23 augustus 2015, 22:10

“Poes zoekt het hogerop”

Laatste update: 1 jaar geleden

NIJKERK – Zondagavond (23 augustus) werd de hoogwerker van Nijkerk opgeroepen voor een dier in nood aan de Roetgensgoed in die plaats. Een poes was öp het dak van een huis geklommen en durfde niet meer naar beneden. De medewerkers van de dierenambulance waren al ter plaatse, gezien de hoogte moest de brandweer ook ter plaatse komen.

Met de hoogwerker erbij was de poes snel gevangen en naar de eigenaar teruggebracht.