Redactie 112 0 reactie(s) za 22 augustus 2015, 19:33

Scooterrijder zwaargewond

Laatste update: 1 jaar geleden

NIJKERK – Zaterdagmiddag 22 augustus omstreeks 17.15 uur heeft er op de Spaenstraat een ongeval plaatsgevonden.

Een automobilist wilde de Spaenstraat inrijden vanaf de Barneveldseweg en heeft daarbij een scooterrijder over het hoofd gezien. De berijder van de scooter schampte de bumper van de auto waardoor deze de macht over het stuur verloor. Gevolg was een aanrijding met een paaltje waardoor de berijder van de tweewieler gelanceerd werd en hard op het asfalt belandde.

De hulpdiensten waren snel ter plaatse om hulp te verlenen. De jongeman van de scooter is vervolgens met spoed vervoerd naar het ziekenhuis. De politie heeft het ongeval in onderzoek.