Redactie 112 0 reactie(s) za 01 augustus 2015, 22:40

Automobilist ramt hek en belandt op begraafplaats

Laatste update: 1 jaar geleden

PUTTEN – Zaterdagmiddag is een man met zijn auto dwars door een afrastering heen gereden en op een begraafplaats terecht gekomen.

De man is vermoedelijk onwel geworden en is via het trottoir en de bosjes een begraafplaats opgereden. De auto is dwars over enkele begraafplaatsen heengereden en heeft daarbij de nodige vernielingen aangericht.  De auto is total-loss tot stilstand gekomen op het gras net na de begraafplaats. De politie heeft het voorval in onderzoek.