Redactie 112 0 reactie(s) wo 29 juli 2015, 15:36

Wijziging wijkagenten in gemeenten Scherpenzeel, Barneveld en Nijkerk

REGIO – In de gemeenten Scherpenzeel, Barneveld en Nijkerk hebben er wijzigingen plaatsgevonden onder de wijkagenten. De verdeling zit er vanaf nu als volgt uit:

Gemeente Scherpenzeel

Louis Bennenk is met ingang van 1 juli de nieuwe wijkagent van Scherpenzeel. Samen met Doriene Blotenburg zal hij zich richten op veiligheid en leefbaarheid in de gemeente. Op gemeentelijk niveau is ook een operationeel expert wijkagent aangesteld. Dit betreft Swen van den Berg. De operationeel expert richt zich met name op gebiedsoverstijgende problematiek en veiligheidsthema’s die door de driehoek (burgemeester, officier van justitie en politiechef) zijn vastgesteld.

Gemeente Barneveld

In de gemeente Barneveld is Bas van den Hee aangesteld als operationeel expert. Bas was voorheen wijkagent in Barneveld. Deze plek is nu vacant en wordt binnen afzienbare tijd ingevuld. Roy Poortman zal tot die tijd de wijk waarnemen.

Gemeente Nijkerk

Susanne Hermans is vast aangesteld als wijkagent in Hoevelaken. Zij vervulde sinds enige tijd een werkervaringsplaats in deze wijk en blijft hier dus wijkagent. Robin Sterckel is operationeel expert wijkagent voor de gemeente Nijkerk. Door het vertrek van Mirjam Lentelink (is elders wijkagent geworden) wordt haar wijk (Nijkerk-Noord, Nijkerk-West en het industriegebied) tijdelijk waargenomen door Robert Bronsink.