Redactie 112 0 reactie(s) do 23 juli 2015, 16:01

Motorrijder en Porsche botsen in Putten

PUTTEN – Een 34-jarige motorrijder uit Putten is donderdagmiddag 23 juli 2015 rond 15.00 uur gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Nijkerkerstraat in Putten.

Het ongeval vond plaats ter hoogte van de kruising met de Kraakweg. Door de Verkeersongevallenanalyse is ter plaatse onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval. Het betrof een aanrijding tussen de motorrijder en een personenauto en ontstond toen de personenauto vanaf de Nijkerkerstraat wilde afslaan om een inrit in te rijden. Vermoedelijk heeft de 61-jarige bestuurder van de personenauto de tegemoetkomende motorrijder over het hoofd gezien. De motor botste in de flank van de auto, waardoor de motorrijder ten val kwam.

De motorrijder raakte door het ongeval gewond en is met onbekend letsel voor nader onderzoek naar het ziekenhuis vervoerd.

De Nijkerkerstraat is in verband met het sporenonderzoek en bergingswerkzaamheden tot ongeveer 17.30 uur afgesloten geweest tussen de Van Geenstraat en de Henslare. Ook het busverkeer was hierdoor gestremd en moest worden omgeleid.