Redactie 112 0 reactie(s) wo 22 juli 2015, 15:25

Whatsapp groep voor Hoevelaken

HOEVELAKEN – De politie wil graag voor buurtbewoners een veilige leefomgeving creëren. De politie heeft hier de bewoners voor nodig, omdat zij het beste weten wat gewoon is in hun wijk en wat niet. Inmiddels werken veel wijken met een whatsapp groep. Deelnemers in deze groep kunnen elkaar op de hoogte houden van eventuele verdachte situaties. Als de verdenking serieus is, wordt de politie gebeld om de situatie te bekijken.

In Hoevelaken zijn er (voor zover bekend) nog geen whatsapp-groepen die elkaar op de hoogte houden. De politie is nu op zoek naar meerdere mensen die een whatsapp groep in hun buurt of wijk willen beheren. Lijkt u dit wat? Neem dan contact op met de wijkagent in Hoevelaken, Suzanne Hermans via 0900-8844.