Redactie 112 0 reactie(s) ma 20 juli 2015, 14:21

Vrachtwagen verliest grote hoeveelheid bomen

Laatste update: 1 jaar geleden

Zeewolde – Maandagmorgen 20 juli is op de Spiekweg bij Zeewolde een vrachtwagen een grote lading boomstammen verloren. De combinatie kwam vanaf het Nulderpad en draaide de Spiekweg op waarbij de lading is gaan schuiven en van de achterste wagen is gevallen. Vele tonen aan hout kwamen hierbij terecht in de berm en op het naastgelegen fietspad. De chauffeur heeft met de eigen kraan op de auto het hout weer kunnen terugleggen op de wagen. De vrachtwagen was met het hout onderweg naar Nijkerk.

De politie heeft het verkeer op de Spiekweg enige tijd in goede banen geleid zodat er geen noemenswaardige oponthoud ontstond. Een jong gezin, dat gebruik maakte van het fietspad, prees zich gelukkig dat ze niet enkele minuten eerder op die plek hadden gereden.