Redactie 112 0 reactie(s) di 07 juli 2015, 16:20

Getuigenoproep aanrijding brom- en snorfiets

BUNSCHOTEN – De politie is op zoek naar mensen die mogelijk getuige waren van een aanrijding op de Sluisweg dat plaatsvond op zaterdag 4 juli.

Om 22.20 uur reed de 25-jarige bestuurder met zijn bromfiets vanuit de Oostsingel richting de Sluisweg. De 20-jarige bestuurder van de snorfiets kwam uit de tegengestelde richting en reed naar de Oostsingel. Ter hoogte van een bocht, kwamen de twee bestuurders met elkaar in botsing. Hierbij raakte beide voertuigen flink beschadigd.

Het was niet duidelijk of de 20-jarige man uit Nijkerk, daadwerkelijk de bestuurder was van de snorfiets. Hij werd als verdachte meegenomen naar het politiebureau, omdat hij zich niet kon legitimeren.

Getuigen
De politie komt graag in contact met getuigen die de aanrijding mogelijk hebben gezien of gehoord. Zij kunnen contact opnemen met de politie in Bunschoten-Spakenburg via 0900-8844.