Redactie 112 0 reactie(s) di 28 april 2015, 19:16

Scooterrijder gewond in sloot

Laatste update: 1 jaar geleden

PUTTEN – Dinsdagmiddag 17.15 uur is een scooterrijder op de Nijkerkerstraat tegen een boom gereden en in een diepe lege sloot beland.

De jongeman raakte hierbij gewond en belandde deels onder zijn voertuig. Medeweggebruikers schoten te hulp en hebben 112 gebeld. Ambulance, politie en een traumateam uit Amsterdam waren snel ter plaatse. Nadat de jongen stabiel was en op een wervelplank lag is hij uit de sloot getild en met een brancard de ambulance in geholpen. Over de toestand van het slachtoffer is verder niets bekend.