Redactie 112 0 reactie(s) za 25 april 2015, 16:23

Dronken Puttenaar rijdt zonder geldig rijbewijs

Laatste update: 1 jaar geleden

PUTTEN – Een 37-jarige man uit Putten is in de nacht van donderdag 23 op vrijdag 24 april door de politie in Putten aangehouden. De man bleek onder invloed in een auto te rijden.

Tijdens de ademanalyse bleek dat de bestuurder 775 ug/l blies, terwijl het toegestaan maximum alcoholgehalte 220 ug/l betreft. Tevens bleek het rijbewijs van de man ongeldig te zijn verklaard. De politie heeft voor beide feiten proces-verbaal tegen de man opgemaakt.