Redactie 112 0 reactie(s) wo 15 april 2015, 20:38

Omstanders redden slachtoffers uit te water geraakte auto

Laatste update: 1 jaar geleden

NIJKERK – Bij een ongeval aan de Keienweg in Nijkerk is woensdagavond 15 april een man gewond geraakt. Een 21-jarige man uit Bunschoten-Spakenburg reed vermoedelijk te hard door een bocht tijdens een proefrit. De auto raakte van de weg en kwam op zijn kop in een sloot terecht.

Omwonenden schoten meteen te hulp. De 17-jarige bijrijder uit Nijkerk kon zelf uit de auto komen, de 21-jarige bestuurder moest geholpen worden door de omstanders. De man was er ernstig aan toe, de traumahelikopter kwam ter plaatse om assistentie te verlenen. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De politie doet verder onderzoek naar het ongeval.