Redactie 112 0 reactie(s) za 04 april 2015, 19:22

Achtervolging eindigt in het ziekenhuis

Laatste update: 22 aug 2021 14:39 uur

NIJKERK – Zaterdag 4 april aan het einde van de middag heeft de politie de achtervolging ingezet op een scooterrijder.

De rit eindigde op de Wallerstraat waar de scooterrijder de macht over zijn tweewieler verloor. Volgens omstanders reed de scooterrijder zonder helm en had de scooter ook geen kenteken. Zo’n 50 meter voor hij echt onderuit ging had de berijder zijn voertuig al niet meer onder controle aan de vele sporen te zien op de weg. Op een verkeersdrempel is hij vervolgens gelanceerd en hard op de straat terecht gekomen. Getuigen zeggen dat de jongeman niet bij bewustzijn was en het er niet goed uitzag.

De politie heeft een ambulance laten komen en de man is vervolgens met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

Over de toestand van het slachtoffer is niets bekend gemaakt en ook niet over de reden van het achtervolgen.