Redactie 112 0 reactie(s) wo 25 maart 2015, 21:16

Grote brand bij chalet bouwer Putten

Laatste update: 1 jaar geleden

PUTTEN – Bij een caravan/chalet bouwer aan de Huinerenkweg in Putten woedde woensdagavond een grote brand.

De vlammen sloegen bij aankomst van de brandweer metershoog uit het dak. Bluseenheden uit Ermelo, Nijkerk, Voorthuizen en Kootwijkerbroek assisteerden de Puttense brandweer.

De brandweer heeft naastgelegen houtopslag weten te behouden. Het is nog niet bekend hoe de brand is ontstaan. Voor zover bekend waren er geen mensen in de loodsen toen de brand uitbrak.

Uiteindelijk zijn twee bedrijfshallen door de brand verwoest. In de panden zaten de bedrijven Van Vliet Houtbewerking en Montana Chaletbouw.