Redactie 112 0 reactie(s) di 10 maart 2015, 22:43

Politie treft hennepdrogerij aan in Putten

Laatste update: 1 jaar geleden

PUTTEN – De politie heeft op maandag 9 maart 2015 in een pand aan de Kerkstraat in Putten een hennepdrogerij aangetroffen.

In totaal werd bijna 8,5 kilogram aan gedroogde henneptoppen in beslag genomen met een geschatte straatwaarde van zo’n 25.000 tot 30.000 euro. De politie heeft de drugs in beslag genomen. Er zijn nog geen verdachten aangehouden. De politie heeft de zaak in onderzoek. Als u meer informatie heeft, dan kunt u dit aan de politie doorgeven via 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.