Logo 112Nijkerk

Redactie 112 0 reactie(s) zo 08 maart 2015, 13:54

Asbest vrijgekomen bij brand in Hoevelaken

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 14:38 uur

HOEVELAKEN – Zondagmiddag 8 maart omstreeks 12.30 uur is er een brand gemeld bij een leegstaand pand aan de Bijenvlucht in Hoevelaken.

 

Door de grote rookontwikkeling die in de wijde omtrek zichtbaar was is er opgeschaald naar middelbrand. Bij aankomst bleek niet het gebouw maar een fietsenstalling in brand te staan. De brandweer had deze brand snel onder controle en is het pand nog wel ingegaan voor inspectie.

 

Nadat alles grondig was geïnspecteerd is alsnog een deel van de omgeving afgezet in verband met asbest dat vrij is gekomen tijdens de brand. De oorzaak van de brand is waarschijnlijk baldadigheid door de jeugd. Enkele ouders kunnen zondagmiddag bezoek verwachten van de politie hierom.

 

In het pand was voorheen veilinghuis BVA gevestigd.

112 Hoevelaken

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Hoevelaken lees je in onze categorie 112 Nieuws Hoevelaken. Alle 112 alarmeringen uit Hoevelaken kan je live volgen via 112 meldingen Hoevelaken.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Nijkerk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Nijkerk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.