Logo 112Nijkerk

Redactie 112 0 reactie(s) do 26 februari 2015, 10:46

Mobile Media Lab komt naar Harderwijk, Ermelo en Putten

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 14:37 uur

HARDERWIJK, ERMELO, PUTTEN – Wordt u het liefst tegen inbrekers gewaarschuwd via Facebook? Of hebt u liever dat de politie u via Twitter vraagt of u iets verdachts hebt gezien? En weet u eigenlijk hoe uw eigen wijkagent via internet te vinden is? De politie wil graag weten hoe u denkt over het contact en de communicatie met de politie. Daarom komt het ‘Mobile Media Lab’ van de politie op 2, 3 en 4 maart naar Harderwijk, Ermelo en Putten toe. U kunt daar als inwoner uw mening geven over de communicatie door de politie, zodat we u in de toekomst nog beter van dienst kunnen zijn.

 

Het Mobile Media lab is een vrachtwagen die speciaal is aangepast als mobiele onderzoeksruimte. In deze truck doet de politie onderzoek naar uw mening over en uw ervaringen met de verschillende communicatiemiddelen waar de politie gebruik van maakt. Denk hierbij aan de website politie.nl, de politie app, folders of social media accounts (Facebook en twitter). U bent ook van harte welkom om gewoon even binnen te lopen als u een vraag heeft over een politiegerelateerd onderwerp.

 

Waarom testen?

De politie maakt gebruikt van verschillende communicatiemiddelen en wil hiermee aansluiten bij uw behoefte. Met de komst van de Mobile Media Lab, komt de politie in heel Nederland en kan een grote groep burgers de politie van feedback voorzien.

 

Door de wijkagenten worden verschillende doelgroepen benaderd om mee te doen met een onderzoek gericht op een specifiek onderwerp. U bent van harte uitgenodigd om binnen te lopen en mee te doen aan een van de onderzoeken.

 

Wanneer?

  • Op 2 maart staat het Mobile Media Lab van 11.00 uur tot 17.00 uur in Harderwijk aan de Parkweg.
  • Op 3 maart staat het Mobile Media Lab van 08.00 uur tot 13.00 uur op de markt in Ermelo, van 13.30 uur tot 17.00 uur aan de Paul Krugerweg en van 18.30 uur op de parkeerplaats nabij de Chevallierstraat.
  • Op 4 maart staat het Mobile Media Lab van 08.30 uur tot 13.00 uur aan de Dorpsstraat in Putten en van 13.30 uur tot 16.00 uur bij het Groevenbeek college te Putten. Vanaf 18.30 uur staat het Mobiel Media Lab op de Brinkstraat, nabij het politiebureau.

112 Ermelo

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Ermelo lees je in onze categorie 112 Nieuws Ermelo. Alle 112 alarmeringen uit Ermelo kan je live volgen via 112 meldingen Ermelo.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Nijkerk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Nijkerk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.