Redactie 112 0 reactie(s) zo 15 februari 2015, 8:24

Overval op snackbar in Putten

Laatste update: 1 jaar geleden

PUTTEN – Een nog onbekende man heeft zaterdag 14 februari een snackbar overvallen aan de Garderenseweg in Putten.

De overvaller ging er zonder buit vandoor.De man kwam rond 22.45 uur de snackbar binnen en eiste onder bedreiging van een mes geld. Toen hij dit niet kreeg vluchtte hij te voet weg in de richting van de rotonde Calcariaweg/Garderenseweg. Op het moment van de overval was alleen personeel aanwezig. Niemand raakte gewond.

Getuigen gezocht

De politie is direct met een onderzoek gestart. Er is sporen- en een buurtonderzoek gedaan. De verdachte zou een smal postuur en smal gezicht hebben. Hij was ongeveer 1.75m lang. Hij was geheel in zwartgekleed en sprakgebrekkig Engels. De politie komt graag in contact met mogelijke getuigen. Heeft u iets gezien wat met deze overval te maken kan hebben, dan wordt u verzocht te bellen met de politie op 0900 8844.