Redactie — lokaal0 reactie(s) — ma 26 januari 2015, 21:17

Facebook politieteam Barneveld en omstreken

BARNEVELD / NIJKERK / SCHERPENZEEL – De politie in de Veluwe Vallei Noord heeft al een tijdje een eigen Facebook pagina waarop het lokale politienieuws, binnen de gemeente Barneveld, te zien is. Het account is succesvol gebleken en wordt goed gevolgd. Mede daarom wordt het account uitgebreid en krijgt het een nieuwe naam.

Na de reorganisatie van de Nederlandse Politie omvat het politieteam Veluwe Vallei Noord niet alleen de gemeente Barneveld, maar ook de gemeenten Scherpenzeel en Nijkerk. Gezien het succes van de Facebookpagina, gaat de politie eveneens het lokale nieuws in de gemeenten Nijkerk en Scherpenzeel op de Facebookpagina plaatsen.

Vanaf 1 februari heeft de Facebookpagina van het team Noord daarom een nieuwe naam: Politie Veluwe Vallei Noord. Bezoek de pagina en ‘like’ hem, zo blijft u op de hoogte van politiezaken bij u in de buurt.