Redactie 112 0 reactie(s) zo 18 januari 2015, 17:32

Rechtdoor bleek geen optie

NIJKERK – Zondagmiddag 18 januari rond de klok van 16.30 uur is een bestuurster van een personenauto de sloot ingereden. De vrouw reed vanaf de Patroonstraat  richting de Berencamperweg en had de keuze om links of rechtsaf te slaan op deze T-splitsing. De keuze van de vrouw viel echter op rechtdoor maar daar loopt geen weg. Via de berm een fietspad en nogmaals een berm is de auto vervolgens tot stilstand gekomen in een sloot. Omstanders hebben hierop gelijk het 112nummer gebeld en de hulpdiensten zijn vervolgens met spoed naar de Berencamperweg gesneld.

Bij aankomst bleek al snel dat de onfortuinlijke dame niet gewond was geraakt bij deze duik maar niet zelfstandig uit de wagen kon komen. De mannen van de Nijkerkse brandweer hebben een noodbrug gemaakt en de vrouw weer op het droge gebracht. Behalve een nat pak en kou was er niets met haar aan de hand.