Redactie 112 0 reactie(s) za 03 januari 2015, 15:32

Bedrijfsongeval bij de Heus veevoeders

Laatste update: 1 jaar geleden

NIJKERK – Zaterdag 3 januari om 12.45 uur is de ambulance en de brandweer opgeroepen voor een bedrijfsongeval bij de Heus veevoeders. Niet veel later is ook een traumateam vanuit Amsterdam ingevlogen met een helikopter om assistentie te verlenen.

Een medewerker van de Heus is onder een weegschaal terechtgekomen van enkele tonnen. Dit gebeurde op hoogte waardoor ook de hoogwerker van de brandweer ter plaatse mocht komen. Nadat de man stabiel was is hij op een brancard gelegd en via de hoogwerker uit het pand gehaald. Anderhalf uur na de melding kon het slachtoffer uiteindelijk met de ambulance vervoerd worden naar het ziekenhuis.