Redactie 112 0 reactie(s) do 01 januari 2015, 9:19

Leegstaande boerderij gaat in vlammen op

Laatste update: 1 jaar geleden

NIJKERK – Donderdagochtend 1 januari is aan de Fliersteeg een boerderij in vlammen opgegaan.

De brandweer is rond 07.00 uur gealarmeerd maar vermoed wordt dat de brand toen al enige tijd gaande was. Bij aankomst van de eerste brandweerwagen is er opgeschaald naar middelbrand en is er ook geconstateerd dat er asbest in het pand aanwezig was. Gevaar voor de omgeving is er niet geweest. De boerderij stond al enige tijd te koop en was niet meer bewoond.