Redactie 112 0 reactie(s) do 18 december 2014, 15:30

Dronken Nijkerker botst tegen geparkeerde auto’s

Laatste update: 1 jaar geleden

NIJKERK – Een 56-jarige man uit Nijkerk is woensdagavond laat in zijn woonplaats door de politie aangehouden wegens het rijden onder invloed. De man was met zijn auto tegen een andere (geparkeerde) auto aan gereden. Niemand raakte gewond.

De Nijkerker was eerder die avond wegens wangedrag een supermarkt aan de Frieswijkstraat uitgezet. Toen de man vervolgens weg wilde rijden botste hij tegen de auto van een van de medewerkers aan. De man werd door agenten meegenomen omdat hij naar drank rook. Bij ademonderzoek werd een alcoholgehalte gemeten van 425 ug/l (bijna twee keer de limiet).