Logo 112Nijkerk

Redactie 112 0 reactie(s) vr 28 november 2014, 19:56

Vrouw en hond met bijtende vloeistof bespoten door fietser

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 14:33 uur

NIJKERKERVEEN – De politie doet onderzoek naar de mishandeling van een vrouw in Nijkerkerveen, op zondagavond 23 november. Een 43-jarige vrouw uit Nijkerkerveen liet rond 22.30 uur haar hond uit aan de Vanenburg, toen er een jongeman aan kwam fietsen.

 

De man spoot een onbekende bijtende vloeistof in het gezicht van de vrouw. Ook de hond werd bespoten met de vloeistof.

 

Wie heeft er iets gezien?

De politie komt graag in contact met mensen die deze jongeman gezien hebben op zondagavond 23 november. Het gaat om een man van ongeveer 20 jaar oud, die in het zwart gekleed was en een capuchon op had. Mensen die meer informatie hebben kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844.

112 Nijkerkerveen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Nijkerkerveen lees je in onze categorie 112 Nieuws Nijkerkerveen. Alle 112 alarmeringen uit Nijkerkerveen kan je live volgen via 112 meldingen Nijkerkerveen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Nijkerk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Nijkerk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.