Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 23:49:24 (dia) Buntwal 3864MX Nijkerkerveen 147132 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-108

Ambulance 07-108

zaterdag 28 november 2020

TOP NIEUWS

DONDERDAG 26|11

NIJKERK - In de nacht van woensdag op donderdag, rond middernacht, is een auto in de midden vangrail van de A28 geklapt en vervolgens naast de snelweg in een greppel tot stilstand gekomen.

 

De bestuurder is gecontroleerd in een ambulance maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Wel is de bestuurder meegenomen naar het politiebureau om een ademanalyse te ondergaan. Het wrak is door een berger opgehaald.

DINSDAG 24|11

NIJKERK - Dinsdagmiddag 24 november rond 13.35 uur ontdekten bewoners een gaslucht in een woning aan de Van Speykstraat in Nijkerk.

 

Bij aankomst van de brandweer startte ze gelijk met gasmetingen. Binnen in de woning en buiten de woning werd geen gas geconstateerd. Wat de bewoners precies roken is niet duidelijk.

DINSDAG 24|11

NIJKERKERVEEN - Het Carbidteam Nijkerkerveen heeft voor dit jaar het carbid schieten moeten afblazen. Er is geen evenement te organiseren met de huidige regelgeving rondom covid 19 valt te lezen op de website van het carbidteam. 

 

Een deel van het statement is hier te lezen. 

 

Het is niet mogelijk om binnen de huidige regelgeving een passende oplossing te vinden en we moeten onze verantwoording hierin nemen. Ook kunnen we niet aan de voorbereidingen beginnen met de huidige stand van zaken.

 

Natuurlijk gaat deze beslissing ons aan het hart, maar we kunnen ...

DINSDAG 24|11

NIJKERK - Maandagavond 23 november is de politie met spoed uitgerukt naar de Callenbachstraat in Nijkerk. Een groep jongeren was daar met graffiti de spoortunnel aan het onder spuiten.

 

De politie kwam snel ter plaatsen maar kon de jongeren helaas niet meer vinden. De vandalen lieten ze een spoor van vernielingen achter, naast de spoorbrug zijn er ook een deur, stoeptegels en lantarenpalen ondergespoten.

MAANDAG 23|11

NIJKERK - Op de rotonde Bunschoterweg / Arkemheenweg in Nijkerk is maandagmiddag rond 13.00 uur een scooter aangereden door een personenwagen. De afslaande auto heeft vermoedelijk geen voorrang gegeven aan de berijder van de scooter met een aanrijding tot gevolg.

 

Politie en ambulance waren snel ter plekke om de gevolgen van de aanrijding af te handelen. De berijder van de scooter is nagekeken in de ambulance en de politie handelde het papierwerk verder af met de berijder van de personenauto.

VRIJDAG 20|11

NEDERLAND - Het aantal coronabesmettingen daalt. Maar we zijn er nog niet. Daarom zijn er vanaf donderdag 19 november nieuwe landelijke maatregelen.

 

  • Musea, theaters, zwembaden en pretparken zijn weer open.
  • We mogen weer sporten in groepslessen.
  • We mogen per dag weer maximaal 3 mensen thuis ontvangen.
  • We mogen met maximaal 4 mensen in groepsverband buiten zijn.

 

Tegelijk blijft de gedeeltelijke lockdown in stand. Het advies is om tot de eerste helft van januari niet naar het buitenland te reizen. Tenzij dat echt noodzakelijk is. Evenementen blijven verboden en de ...

DONDERDAG 19|11

Veel mensen willen geen vaccinatie plicht. Er dreigt nu een indirecte vaccinatieplicht te ontstaan. Een kind dat niet is gevaccineerd, mag straks niet naar kinderopvang, je komt een overheidsgebouw niet binnen of je mag niet naar een concert of bibliotheek. De Vereniging Nederlandse Poppodia en Festivals pleit bijvoorbeeld voor een toegangsbewijs op basis van een vaccinatie.

 

Gaat u zich laten vaccineren tegen COVID19? Doe mee aan onze poll op de voorpagina!

Agenda

Zaterdag 22 mei

10:00
Lunteren

Headlines

Zodra er een vaccin is tegen COVID19
Aantal stemmen:
  704
34%
  Laat ik me vaccineren

23%
  Wacht ik af

43%
  Wil ik niet vaccineren

NIJKERK 24Webvertising