Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 22:46:29 (dia) Dovenetel 3863DX Nijkerk 8616 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-111

Ambulance 07-111

woensdag 20 januari 2021

TOP NIEUWS

GISTEREN 19|01

NIJKERK - Dinsdag 19 januari is er even voor 18:00 uur een ongeval gebeurd op de Berencamperweg in Nijkerk. Twee voertuigen kwamen met elkaar in botsing waarna bij één voertuig een wiel afbrak.

 

Door het ongeval ontstond enige verkeershinder. Beide voertuigen zijn door een berger meegenomen.

GISTEREN 19|01

NIJKERK - Op het Arkemheensepad bij de Arkervaartsluis is een kleine personenauto de sloot in gereden. Het vermoeden is dat de auto niet op de handrem stond nadat deze geparkeerd was.

 

De onfortuinlijke eigenaar van de auto zat niet meer in het voertuig waardoor er gelukkig alleen maar materiële schade is.

 

De auto reed rond 10.00 uur de sloot in en rond 11.00 uur heeft een bergingsbedrijf de auto uit de sloot gehaald en afgevoerd.

MAANDAG 18|01

PUTTEN - Maandagavond rond 18.45 uur heeft een ongeval plaatsgevonden op de Stenenkamerseweg in Putten. Een DHL bus is door onbekende oorzaak in een greppel langs de weg terecht gekomen.

 

De bus is door een berger uit de sloot gehaald en afgesleept. De bus liep door het ongeval schade op. De pakketjes zijn overgeladen in een andere bus.

ZATERDAG 16|01

NIJKERKERVEEN - De brandweer van Zwartebroek is zaterdagavond uitgerukt voor een forse uitslaande brand in een schuur aan de Meester Folkersstraat in Nijkerkerveen.

 

Bij aankomst van de brandweer waren hoge vlammen te zien. Na een snelle hevige inzet was het vuur onder controle. Over de oorzaak van de brand is niets bekend.

ZATERDAG 16|01

REGIO - Zaterdagavond rond 19.00 uur is de sneeuwpret voor de kinderen (en ouders) begonnen. Op diverse speelplaatsen wordt een poging gedaan om een sneeuwpop te maken. Ouders trekken hun kinderen op een slee door de sneeuw. Vanavond ligt er naar verwachting op de meeste plaatsen een sneeuwlaagje van 2 à 3 centimeter.

 

Het KNMI waarschuwt voor gladheid en heeft code geel afgegeven. De waarschuwing geldt tot morgenmiddag 12.00 uur.

 

Voeg jouw sneeuwpret foto toe via de "Toevoegen" knop onder de foto's!

ZATERDAG 02|01

NEDERLAND - Vanwege corona mocht er dit jaar geen vuurwerk worden afgestoken. Als het aan de Nijmeegse burgemeester Hubert Bruls ligt, komt er ook volgend jaar voor het hele land een vuurwerkverbod.

 

Over de grote linie hadden waren er minder incidenten en veel minder vuurwerkslachtoffers waardoor zorgpersoneel werd ontzien. Niet iedereen is voorstander van een algeheel verbod op vuurwerk. De reden van het vuurwerkverbod was nu een andere. Iedereen begrijpt dat we de zorg moeten ontlasten.

 

Wat vind jij? Doe mee aan onze poll!

...

DONDERDAG 17|12

REGIO - Ondernemers, bedrijven en boeren krijgen steun in hun verzet tegen criminelen die zaken met hen willen doen. Politie, de gemeenten in de regio Gelderland-Midden en de omgevingsdienst trekken voor dit doel gezamenlijk op in het project Stuwdam, te beginnen op 17 december in Arnhem. Centrale doelstelling: de bedrijven bewust maken van risico's en signalen die wijzen op criminele intenties van potentiële zakenpartners en een betere informatiepositie van de overheid. Op deze manier kunnen we samen optreden tegen ondermijnende criminaliteit, de gezamenlijke weerbaarheid vergroten en ...

Agenda

Zaterdag 22 mei

10:00
Lunteren

Headlines

Volgend jaar weer knallen tijdens de jaarwisseling
NIJKERK 24Webvertising