Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 18:02:37 Nijkerk 33423 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 09-120

Ambulance 09-120

woensdag 27 maart 2019
TOP NIEUWS

GISTEREN 26|03

TERSCHUUR - In een woning aan de Stoutenburgerweg in Terschuur heeft dinsdagavond 26 maart een uitslaande brand gewoed. De brand is vermoedelijk rond de schoorsteen ontstaan. De brandweer schaalde kort na de eerste melding al snel op naar middelbrand. 

 

De Stoutenburgerweg is bij de molen afgesloten geweest voor verkeer. De woning heeft door de brand flinke schade opgelopen.

GISTEREN 26|03

HOOGLAND - Op dinsdag 26 maart omstreeks 14.45 uur moest de brandweer met spoed uitrukken voor een brand in een bestelbus aan De Bik in Hoogland.

 

De brandweer had de brand snel onder controle waardoor veel schade voorkomen kon worden. Omdat er mogelijk gas aanwezig was in het voertuig werd de omgeving wel groot afgezet door de politie.

GISTEREN 26|03

EDE - Op de Banksstraat op bedrijventerrein BT-A12 in Ede is dinsdagmiddag een bestelwagen met een grote aanhanger erachter frontaal tegen een lichtmast gebotst.

 

"Ik wilde linksaf de inrit inrijden en keek nog even naar rechts of er verkeer uit een andere uitrit kwam en vervolgens stond ik stil tegen de lichtmast" vertelt de bestuurder die, net als zijn passagier, gelukkig ongedeerd bleef.


"De auto is pas een half jaar oud", aldus de man.


De eigenaar van de bus is gebeld en een lokaal garagebedrijf komt de bus en aanhanger afslepen.

GISTEREN 26|03

VOORTHUIZEN - Bij een brand in een vakantiewoning op Camping Het Zeumershof in voorthuizen heeft de brandweer een hond en andere huisdieren gered en overgedragen aan medewerkers van de dierenambulance.

 

De brand bevind zich in het dak van de woning. De brandweer heeft een deel van het dak moeten slopen om bij de brandhaard te kunnen komen. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend. Bij de brand komt veel rook vrij.

1/1

GISTEREN 26|03

LUNTEREN - Op de parkeerplaats aan de Scharrenburgersteeg in Lunteren is hennepafval gedumpt. Er liggen tientallen vuilniszakken vol met afval.

 

Heeft u iets gezien, of anderszins kennis van de hennepkwekerij in kwestie, gelieve dan contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Kan ook anoniem via telefoonnummer 0800-7000.

GISTEREN 26|03

AMERSFOORT - Op dinsdag 26 maart omstreeks 10:35 uur moesten de hulpdiensten uitrukken voor een ongeval tussen twee voertuigen ter hoogte van de Shell aan de Daam Fockemalaan. De twee voertuigen raakte door het ongeval zwaar beschadigd.

 

Ambulancepersoneel heeft de inzittenden gecontroleerd en uiteindelijk is één persoon mee voor controle naar het ziekenhuis. Een deel van de rijbaan is afgesloten om de hulpverleners een veilige werkplek te kunnen geven.

MAANDAG 25|03

UGCHELEN - Op maandagavond 25 maart ging het mis op de afrit A1 ter hoogte van Ugchelen. Een automobilist raakte door nog onbekende oorzaak van de weg en belandde met zijn auto tussen de bomen en struiken.


De man belde 112 en de hulpdiensten waren snel ter plaatse. De man raakte niet gewond. Omdat rijkswaterstaat snel ter plaatse was kon de politie na wat gegevens te hebben genoteerd al weer snel retour.


De auto raakte fors beschadigd en moest door een berger worden afgesleept. Door het ongeval werd een rijbaan van de afrit afgesloten. Het verkeer moest over de vluchtstrook.

...

GISTEREN 26|03

APELDOORN - Er is inmiddels een 21-jarige verdachte in Lelystad aangehouden voor betrokkenheid bij de gewapende overvallen op supermarkten in Apeldoorn en Zutphen.

 

De gewapende overvallen vonden plaats op vrijdag 9 februari 2018 (supermarkt aan de Imkersplaats te Apeldoorn) en woensdag 21 februari 2018 (supermarkt aan de Weg naar Laren te Zutphen).

MAANDAG 25|03

AMERSFOORT - De afgelopen week zijn er 9 woninginbraken opgenomen in Amersfoort waaronder 6 pogingen.


De inbraken van afgelopen week werden vooral gepleegd door middel van het openbreken van een raam met behulp van een breekijzer of schroevendraaier. De inbraken vonden met name in de avonduren plaats.


Mocht u getuige zijn geweest van een van de genoemde woninginbraken of heeft u meer informatie over de verdachten, neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of bel Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Meer artikelen