Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 13:27:30 (dia) Vuurdoornlaan 3862JA Nijkerk 12545 Prio Middel Eenheid | Ambulance 07-119

Ambulance 07-119

dinsdag 28 januari 2020
TOP NIEUWS

GISTEREN 27|01

EDE - Maandagavond 27 januari werd de brandweer opgeroepen voor brand bij school 't Palet aan de Poggenbeekstraat in Ede.

 

De melding kwam omstreeks 22:00 uur binnen. Er heeft een container vlam gevat in een hok bij de school, het vuur is daarna overgeslagen naar het hok. De school word niet meer gebruikt voor onderwijs maar wordt antikraak bewoond.


De brandweer doet onderzoek naar de oorzaak van de brand.

GISTEREN 27|01

APELDOORN - De brandweer en politie zijn maandagavond gealarmeerd voor rook in een bus aan de Koningstraat in Apeldoorn.

 

De bus stond stil bij een bushalte toen er opeens rook uit de motor kwam. De buschauffeur vertrouwde het niet en schakelde de brandweer in. Zij waren snel ter plaatse en hebben de motor gekoeld met water waardoor het "brandje" was geblust.

 

In de bus zaten enkele reizigers. Zij zijn door een andere bus opgehaald zodat zij hun reis alsnog konden vervolgen. De oorzaak van het brandje is onbekend.

GISTEREN 27|01

NIJKERK - Op de Tinbergenlaan in Nijkerk heeft maandagmiddag een aanrijding plaatsgevonden tussen een fietsster en een auto. Hierbij raakte de fietsster gewond.

 

Het ongeval gebeurde rond 16.30 uur. Hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse. De fietsster wilde ter hoogte van 't Hoffstraat oversteken maar werd over het hoofd gezien door een automobilist met een botsing tot gevolg. Omstanders schoten direct te hulp in afwachting van de hulpdiensten. Zij namen de zorg van hen over. Het slachtoffer liep bij de botsing een forse hoofdwond op. Zij moest na behandeling in de ambulance ...

1/1

GISTEREN 27|01

VOORTHUIZEN - In alle vroegte arriveerde maandagmorgen 27 januari het eerste transport met de stalen spanten voor het nieuwe dorpshuis en de sporthal in Voorthuizen. Een tweede transport volgt woensdag 29 januari.

 

Het opbouwen van de staalconstructies in de hoogte kan daarna beginnen. De komende maanden gaat de bouw dan verder. In oktober verwacht het dorpshuis en de sporthal de deuren te openen.

1/1

GISTEREN 27|01

VEENENDAAL - Speciaal voor vrouwen met of herstellend van borstkanker organiseert KMI Mammacare samen met Fysiq Vision en Bliss Cosmetics op 4 februari a.s. in Veenendaal een verwendag.

 

In het kader van Wereld Kankerdag kunnen vrouwen die dinsdag tussen 10.00 – 14.00 uur gratis genieten van diverse verwen momenten. Denk hierbij aan nagellak advies, make-up advies en massages. Maar u kunt die dag ook terecht voor voedingsadvies, advies over borstprotheses en protheselingerie en is er een re-integratiecoach aanwezig. De verwendag wordt gehouden aan de Parallelweg 50 in Veenendaal. ...

GISTEREN 27|01

LUNTEREN - Op de Lage Valkseweg in Lunteren is maandagochtend omstreeks 06:00 uur een bestelwagen tegen een boom gereden. De bestuurder, een 21-jarige man uit Barneveld, raakte daarbij gewond.

 

Het ongeval gebeurde ter hoogte van de Walhuisweg toen de automobilst, rijdend richting Wekerom, de macht over het stuur verloor.

 

De ernst van het letsel is op dit moment onduidelijk. De ambulancedienst is ter plekke om eerste hulp te verlenen.

1/1

GISTEREN 27|01

EDE - in de nacht van zondag op maandag 27 januari werden de hulpdiensten om 00.50 uur gealarmeerd voor een autobrand op de Zuidelijke Spoorstraat in Ede.

 

De brandweer kon de brand gelukkig snel blussen. De auto heeft helaas wel veel schade opgelopen. Het is nog onbekend of het om brandstichting of een technisch mankement gaat, dit wordt nog onderzocht. Was jij rond dit tijdstip in de buurt en heb je iets verdachts gezien? Dan hoort de politie dat graag via telefoonnummer 0900-8844.

ZONDAG 26|01

HOOGLAND - In de nacht van zaterdag op zondag 26 januari omstreeks 02.00 uur heeft er in Hoogland op de Lindenlaan een zware mishandeling plaatsgevonden van een fietser. De politie is op zoek naar de identiteit van de opzittenden van een scooter. Tevens is de politie op zoek naar getuigen van dit incident en mensen in de omgeving die mogelijk in het bezit zijn van camerabeelden.

 

Meldt u zich bij de politie, via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

ZONDAG 19|01

RENSWOUDE - Op zondag 19 januari is een bestuurder en inwoner van Renswoude betrapt op een forse snelheidsovertreding. De bestuurder reed 160 op een 80 km weg.

 

De bestuurder bracht niet alleen zichzelf maar ook anderen hiermee in gevaar. Het gevolg is dat de bestuurder zijn rijbewijs mocht inleveren en een proces verbaal in ontvangst nemen.

 

Justitie gaat uiteindelijk bepalen of de bestuurder zijn rijbewijs terug krijgt. Tot die tijd mag hij geen voertuig besturen.

Meer artikelen