Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 19:20:38 (dia) Bachlaan 3862GL Nijkerk 51807 Prio Middel Eenheid | Ambulance 07-119

Ambulance 07-119

woensdag 21 april 2021
TOP NIEUWS

VANDAAG 21|04

OTTERLO - Op de Apeldoornseweg N304 in Otterlo is woensdagmorgen iets na 07:00 uur een ongeval gebeurd. Twee auto’s knalde op elkaar ter hoogte van de Eschoterweg. Een brandweerman in vrije tijd knalde met zijn voertuig achterop de auto bestuurd door een dame. Twee personen zijn behandeld door ter plaatse gekomen ambulance verpleegkundigen. In elk geval 1 mevrouw had nek klachten.

 

De schade is aanzienlijk, beide auto’s moeten afgesleept worden. Het verkeer loopt ter plaatse enige vertraging op door het ongeval.

GISTEREN 20|04

APELDOORN - Op de Waterloseweg in Apeldoorn heeft dinsdagavond 20 april korte tijd een auto in de brand gestaan. De melding kwam even voor 21.45 uur binnen bij de 112 meldkamer Apeldoorn nadat omwonenden de brand ontdekte. De brandweer rukte met spoed uit en was snel ter plaatse maar kon niet voorkomen dat de voorzijde van de auto volledig uitbrandde. Bij de brand kwam wat rookontwikkeling vrij.

 

De politie heeft verklaringen opgenomen van omwonenden en doet morgen bij daglicht verder onderzoek. Brandstichting wordt niet uitgesloten. Volgens omwonenden speelt er al enige tijd wat in ...

1/1

GISTEREN 20|04

ARNHEM - De politie heeft dinsdagmiddag en avond een controle gehouden in de wijk Klarendal. Een mooie en gezellige wijk, waarbij agenten toezicht hebben gehouden, gecontroleerd hebben op overlast om de wijkveiligheid te vergroten en de overlast te doen stoppen.

 

Hierbij hebben ze repressief opgetreden daar waar nodig, dit resulteerde in meerdere aanhoudingen, waaronder voor belediging. Verder constateerden ze overtredingen voor diverse feiten, onder andere: rijden op de busbaan, geen gordel, fout parkeren, telefoneren tijdens het fietsen en diverse andere feiten.

 

De ...

GISTEREN 20|04

HOENDERLOO - De brandweer is dinsdagavond even voor 18.30 uur groots uitgerukt voor een melding van een woningbrand. Een alerte wielrenner fietste rond half 7 over de Weikamperweg in Hoenderloo toen hij rook van een rieten dak af zag komen. Hij aarzelde geen moment en waarschuwde de bewoners en de brandweer.

 

De brandweer rukte met twee blusvoertuigen, een hoogwerker, een waterwagen en een rietploeg uit. Brandweer Hoenderloo was snel ter plaatse en kon snel volle bak water op het riet spuiten waardoor de brand beperkt bleef.

 

Een rietploeg uit Kootwijkerbroek kwam met spoed ...

GISTEREN 20|04

HOENDERLOO - De brandweer is dinsdagavond even voor 18.30 uur groots uitgerukt voor een melding van een woningbrand. Een alerte wielrenner fietste rond half 7 over de Weikamperweg in Hoenderloo toen hij plots rook van een rietendak af zag komen. Hij aarzelde geen moment en waarschuwde de bewoners en de brandweer.


De brandweer rukte met twee blusvoertuigen, een hoogwerker, een waterwagen en een rietploeg uit. Brandweer Hoenderloo was snel ter plaatse en kon snel volle bak water op het riet spuiten waardoor de brand beperkt bleef.


Een rietploeg uit Kootwijkerbroek kwam met spoed ter ...

GISTEREN 20|04

UGCHELEN - Een fietser is dinsdagmiddag rond 15.30 uur zwaargewond geraakt na een val in het bosgebied bij Ugchelen. Een man kwam door een onbekende oorzaak ten val met zijn fiets op een fietspad langs de Otterloseweg, waarna de hulpdiensten met spoed ter plaatse kwamen, waaronder een traumahelikopter.


De man is door het ambulancepersoneel behandeld en met spoed onder begeleiding van een trauma arts naar het ziekenhuis in Utrecht gebracht.


De traumahelikopter landde op het grasveld achter het Van der Valk hotel, dit trok de nodige bekijks van omstanders.

GISTEREN 20|04

BARNEVELD - De Barneveldse brandweer is maandagavond rond 18:10 uur uitgerukt voor brand in een keuken van een woning aan de Cozijnsenlaan in Barneveld.

 

Ter plaatse bleek er een klein brandje te hebben gewoed in de keuken. De brand was snel onder controle. De brandweer heeft de woning geventileerd. Bij de brand raakte niemand gewond.

GISTEREN 20|04

AMERSFOORT - Een 19-jarige jongen werd op 14 december 2020 op de Dorresteinsesteeg door twee jongens beroofd van zijn spullen. Gisteren, op maandag 19 april, kon een verdachte worden aangehouden in zijn woning. Hij zit nu vast voor verhoor. De politie is nog op zoek naar de tweede verdachte.

 

Een 19-jarige jongen werd op maandag 14 december 2020 op de Dorresteinsesteeg in Amersfoort door twee jongens beroofd van zijn spullen. Het slachtoffer moest onder bedreiging zijn pinpas afstaan en zijn pincode geven. De verdachten gingen er vervolgens snel vandoor.

 

Geldbedrag
Omdat ...

MAANDAG 19|04

VEENENDAAL - In de Bobinestraat in Veenendaal is zondagmiddag 18 april een inval gedaan bij een bedrijfspand, na een anonieme tip. Agenten betrapten hierop negen personen op heterdaad tijdens het knippen van wiettoppen. Ze zijn alle negen aangehouden.


Rond 14:00 uur kwamen agenten het pand binnen. Op de bovenverdieping bleek een grote knipruimte zitten. De verdachten zijn acht vrouwen en één man in de leeftijd van 30 tot 60 jaar, allen afkomstig uit Rhenen. Tijdens de doorzoeking is in totaal zo'n 20 kilo wiet gevonden en spullen om softdrugs te vervaardigen. Dit is allemaal in beslag ...

Meer artikelen