Datum vandaag Tijd 21:53:33 P Bgm-01 Leefmilieu (gaslucht) (meting) Professor Eijkmanstraat Nijkerk 071131 071139 Prio Eenheid | ATBR team 1 Politie Regionaal GelderlandMidden
zaterdag 25 mei 2019
TOP NIEUWS

VANDAAG 25|05

AMERSFOORT - Zaterdag omstreeks 17:30 uur is de brandweer van Amersfoort opgeroepen voor een brand aan de Piersonlaan.

Bij aankomst bleek het te gaan om een tuinhuis. Bij de brand kwam veel rook vrij. Niemand raakte gewond.

VANDAAG 25|05

SCHERPENZEEL - Op de Doornboomspark in Scherpenzeel is zaterdagmiddag rond 16:30 uur een coniferenhaag in brand gevlogen. Hoe dat gebeurde is onduidelijk.

Buurtbewoners schoten te hulp met brandblussers en zette een blusactie in totdat de brandweer terplekke kwam en het overnam.

Een groot gedeelte van de haag is door de brand verwoest.

VANDAAG 25|05

AMERSFOORT - Op zaterdag 25 mei rond 12:55 uur moest de brandweer met spoed uitrukken voor een woningbrand aan de Snoeckgensheuvel.

Bij aankomst van de brandweer kwam er al veel rook uit het dak. De bewoners en buren waren begonnen met het koelen door een tuinslang te gebruiken. De brandweer heeft een groot deel van het bovenste gedeelte van het dak moeten slopen om de brand goed te kunnen bestrijden. Voor de bewoners is het extra zuur omdat de woning ook te koop stond.

VANDAAG 25|05

BARNEVELD - Een motorrijder is zaterdagochtend gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval op de A1 bij Barneveld. Het slachtoffer is met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

De man kwam rond 10.25 uur vanaf het parkeerterrein bij tankstation "Palmpol" en verloor in de bocht naar de invoegstrook de controle over zijn motorfiets en belandde uiteindelijk tegen de vangrail.

VANDAAG 25|05

VEENENDAAL - De brandweer is in de nacht van vrijdag op zaterdag 25 mei uitgerukt voor een uitslaande brand aan het Ronde Erf in Veenendaal.

De eerste melding kwam omstreeks 00:23 uur binnen. Bij aankomst werd al snel opgeschaald. Het betreft een brand in het trappenhuis van een tweetal appartementen. De bewoners van de appartementen moesten tijdelijk hun woning verlaten.

GISTEREN 24|05

EDE - Op vrijdag 24 mei zijn de hulpdiensten met spoed uitgerukt voor een aanrijding op de Jan Steenlaan in Ede. Een scooterrijder is door een onbekende oorzaak aangereden door een bestelbus.

De scooterrijder reed over het fietspad. Het slachtoffer is nagekeken door de ambulancedienst.

GISTEREN 24|05

NIJKERK - Vrijdagavond (24 mei) werd er een brand gemeld in een tuinhuisje aan de Pinksterbloem in Nijkerk. Van verre waren de zwarte rookwolken al te zien. Ter plaatse bleek er een tuinhuisje in brand te staan, volgens zeggen lagen er autobanden in het huisje.

Bij de brand heeft er een persoon brandwonden opgelopen, voor hem is een ambulance gealarmeerd. De brand trok heel veel kijkers.

GISTEREN 24|05

ARNHEM - De politie heeft donderdag een 31-jarige man uit Groningen aangehouden in Schiedam. Hij wordt verdacht betrokken te zijn geweest bij de overval op een woning aan de Vlissingenhof in Arnhem op vrijdag 1 maart jl.

Op die bewuste vrijdagavond omstreeks 23.45 uur, wisten vier of vijf personen een woning binnen te komen. Eén van de verdachten zou een wapen bij zich hebben gehad. Op dat moment waren de 24-jarige bewoonster en twee kinderen in huis. De woning werd doorzocht en even later gingen de daders er zonder buit vandoor. Kort na de overval werd direct een onderzoek ...

WOENSDAG 22|05

WAGENINGEN - Op woensdag 26 juni 2019 staan tussen 12:30 uur en 16:30 uur op het busstation de Stadsbrink te Wageningen twee medewerkers van Centrumfietsendiefstal voor u klaar! Zij graveren die dag gratis een framenummer in uw fiets. U hoeft geen afspraak te maken.

Het framenummer maakt uw fiets uniek en kan de politie helpen met het opsporen van gestolen fietsen.

Is uw fiets gestolen? Zorg altijd dat u het framenummer bij de hand hebt wanneer u aangifte doet van uw gestolen fiets.

Meer artikelen