Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 16:49:26 P Gm-inci-01 Oms Br O8072 Hotel De Roode Schuur Oude Barneveldseweg Nijkerk 071131... Prio Eenheid | ATBR team 1 Politie Regionaal GelderlandMidden
zaterdag 19 januari 2019
TOP NIEUWS

VANDAAG 19|01

BARNEVELD - In de nacht van vrijdag op zaterdag 19 januari, omstreeks 02:20 uur, hebben drie jongens de Veiligverkeer borden die op de Beekboog in Barneveld stonden verwijderd en in het water gegooid.

 

Er zijn camera beelden waar deze jongens op staan. Wijkplatform De Burgt roept deze jongens op zichzelf te melden.

VANDAAG 19|01

BARNEVELD - Aan de Tulpenstraat in Barneveld heeft een gebroken waterleiding vanmorgen een straat blank gezet. Ook in de Begoniastraat liep het water alle kanten op.

 

Bewoners van de Tulpenstraat, Begoniastraat, Azaliastraat, Hortensiastraat en Rozenstraat hebben door de breuk minder of geen water. Het waterbedrijf geeft aan dat de storing rond 10:00 verholpen moet zijn.

 

Maandagochtend zorgde een breuk in de waterleiding voor problemen aan de Jacob Catsstraat in Barneveld.

...
1/1

GISTEREN 18|01

BARNEVELD - Het al dan niet vervuilde zand dat in onder meer Barneveld toegepast is, blijft de gemoederen op allerlei manieren bezig houden. De VVD en Burger Initiatief hebben daarom de krachten gebundeld en komen met een initiatiefvoorstel om een grondig onderzoek te doen door een commissie van externen, mensen die tot nu toe op geen enkele manier partij zijn geweest in het zandverhaal. In de komende raadsvergadering op 30 januari, dienen zij daartoe een initiatiefvoorstel in. Daarmee wordt het interpellatiedebat dat Lokaal Belang heeft aangevraagd, naar onze mening overbodig.


Theo ...

1/1

GISTEREN 18|01

DEELEN - Helikopters van het Defensie Helikopter Commando oefenen het laagvliegen. Dat doen ze op en rondom vliegbasis Deelen van maandag 21 tot donderdag 24 januari van 9:30 tot 23:30 uur.

 

Mocht je overlast ervaren, kun je dat melden op de website van defensie.

1/1

GISTEREN 18|01

VEENENDAAL - Uit een kledingzaak in de Hoofdstraat in Veenendaal is in de nacht van donderdag 17 op vrijdag 18 januari een aantal jassen gestolen. De politie roept getuigen op zich te melden.

 

De inbraak vond rond 02.00 uur die nacht plaats. De inbrekers waren op een scooter en gingen er met meerdere jassen vandoor richting het Scheepjeshof. De inmiddels gewaarschuwde politie zocht in de omgeving naar de verdachten, maar bij de Prins Bernhardlaan hield het spoor op.

 

Signalement
De verdachten:

droegen donkere kleding
hadden een capuchon over hun hoofd
droegen geen helm.
Ze ...

1/1

GISTEREN 18|01

EDE - Alles hadden ze uit de kast gehaald om er een succesvolle kerstmarkt van te maken. En niet voor niets, bleek donderdag. Toen verrasten de brugklassen van Het Streek Bovenbuurtweg de vrijwilligers van het Toon Hermans Huis Ede met een grandioze cheque ter waarde van maar liefst 1650 euro.

 

Het is begin december als de vrijwilligers van het Toon Hermans Huis Ede een bezoekje krijgen van twee docenten van Het Streek. “Wij willen een kerstmarkt organiseren en jullie zijn ons goede doel. Tja, als je zo’n mooi aanbod krijgt, kun je niets anders dan het met twee handen ...

1/1

GISTEREN 18|01

ARNHEM - Afgelopen week hebben politie studenten twee keer een korte brom/snorfiets controle gehouden. Tijdens de controle werden alle chassisnummers gecontroleerd. Dit deden ze vanwege de vele diefstallen afgelopen tijd.

 

Naast de controle van het chassisnummer werd er ook bekeurd voor de volgende overtredingen:

- 7x rijden zonder rijbewijs.
- 2x rijden met ingevorderd rijbewijs.
- 4x rijden over het fietspad.
- 1x rijden zonder helm.
- 1x rijden zonder geldige verzekering.

 

Het verbaast de politie elke keer weer hoe in zo'n korte tijd zoveel overtredingen worden ...

GISTEREN 18|01

AMERSFOORT - De politie heeft vrijdagmorgen 18 januari j.l. in de binnenstad van Amersfoort op heterdaad een man aangehouden op verdenking van het aanranden van twee vrouwen die ochtend. Getuigen en eventuele andere slachtoffers van deze verdachte worden verzocht zich te melden.

 

Deze morgen om 09.00 uur werd een vrouw, die over de Langestraat fietste, door de verdachte lastiggevallen en aangerand. Ongeveer een kwartier later overkwam een andere vrouw op de Weverssingel hetzelfde. Zij was zo slim om met haar telefoon een foto van de verdachte te maken en belde de ...

GISTEREN 18|01

BUNSCHOTEN - In de gemeente Bunschoten bedraagt de schade die rond de afgelopen jaarwisseling is aangericht € 3.725,50. In dit bedrag zijn nog niet de kosten voor het herstellen van een betonnen bak meegenomen. Deze kosten worden nog in kaart gebracht. Vorig jaar bedroeg het bedrag door vuurwerkschade € 2.043,83.

 

Afgelopen december werd door de boa's van de gemeente Bunschoten toezicht gehouden op vuurwerkoverlast. Inwoners konden vuurwerkoverlast melden bij de politie of via de gemeentelijke vuurwerktelefoon. Uit voorzorg zijn ook diverse afvalbakken preventief ...

Meer artikelen