Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 22:56:36 Bgm-01 Br Buiten Douwencamp Nijkerk 071131 Prio Hoog Eenheid | Bevelvoerders spoed Nijkerk Brandweer Nijkerk...
dinsdag 29 september 2020
1/1
TOP NIEUWS

GISTEREN 28|09

HARDERWIJK - De politie heeft maandagmiddag 28 september een schaap gered van de snelweg. Het beest liep rond op de A28 ter hoogte van Harderwijk.

 

Na enig overleg waar het schaap te laten kozen de agenten ervoor hem mee te nemen in het dienstvoertuig om hem naar een boer te brengen waar hij even kon bijkomen in een stalletje. De eigenaar was nog even niet te vinden.

1/1

GISTEREN 28|09

VOORTHUIZEN - Op de kruising Bakkersweg met de Irenelaan in Voorthuizen is maandagmiddag rond 18:00 uur een vrouw op de fiets aangereden door een personenauto. De vrouw is hierbij gewond geraakt. 

 

De vrouw is met onbekend letsel naar het ziekenhuis in Amersfoort gebracht.

GISTEREN 28|09

VEENENDAAL - Maandagmiddag 28 september rond 16.15 uur heeft een ernstig ongeval plaatsgevonden aan de Nijverheidslaan met de kruising Industrielaan in Veenendaal. Een personenwagen wilde rechtsaf de Industrielaan oprijden en zag daarbij de scooterrijder over het hoofd.

 

Het slachtoffer is per ambulance vervoerd naar het ziekenhuis. In eerste instantie werd er ook een traumahelikopter met aan boord een trauma-arts ingezet. Deze is tijdens het aanvliegen afbesteld.

GISTEREN 28|09

APELDOORN - Op de toerit naar de A50 vanaf de Zutphensestraat in Apeldoorn is maandagmorgen 28 september een auto uit de bocht gevlogen.


De automobilist raakte vermoedelijk door het natte wegdek de macht over het stuur kwijt, waarna zijn auto over de kop sloeg en in de berm tot stilstand kwam. De man kon het voertuig zelfstandig verlaten. Hij is door het ambulancepersoneel nagekeken maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.


De auto moest worden afgesleept, in verband met de bergingswerkzaamheden is de toerit naar de A50 deels afgesloten geweest. De politie heeft van enkele getuigen hun ...

ZONDAG 27|09

AMERSFOORT / ZWOLLE - Tussen Amersfoort Vathorst en Putten rijden tot zeker maandagmiddag bussen in plaats van treinen. De vernieuwing van vier wissels in Nijkerk kost meer tijd dan gepland. Dat is het gevolg van tegenvallers zoals defect materieel op een moeilijk bereikbare locatie met als gevolg logistieke beperkingen. Reizigers wordt aangeraden vlak voor vertrek een reisplanner te raadplegen voor een actueel advies.

 

De werkzaamheden in Nijkerk zijn gestart in de nacht van vrijdag 25 op zaterdag 26 september. Het werk zou maandagochtend 28 september om 05:00 uur gereed zijn. ...

ZONDAG 27|09

EDE - Op de A12 tussen Veenendaal en Maanderbroek zijn wegwerkers zondagmiddag 27 september druk bezig met de aanleg van een nieuwe asfaltlaag op de snelweg. De snelweg is het vierde weekend in een reeks van vijf dicht.

 

Het verkeer liep zaterdagmiddag bij Veenendaal al helemaal vast. De rijbaan word maandagmorgen rond 05:00 uur naar verwachting weer open gedaan. Tientallen wegwerkers, grote vrachtwagens en machines rijden af en aan op de snelweg. Het werk trekt zondagmiddag ook bekijks van nieuwsgierigen. Volgend weekend is er weer een afsluiting dan tussen Maanderbroek en ...

ZONDAG 27|09

LAAG-SOEREN - De hulpdiensten zijn zondagmiddag om 15.15 uur uitgerukt voor een ongeval bij Laag-Soeren. Op de Kanaalweg was een hert aangereden door een personenauto. Één slachtoffer is ter controle overgebracht maar het ziekenhuis.

 

De auto heeft bij de aanrijding flinke schade opgelopen, deze moest worden afgevoerd. Het hert is door de faunabeheerder afgeschoten.

 

Door het ongeval was de rijbaan richting Eerbeek tijdelijk afgesloten. Hoe het hert op de N-weg terecht kwam is onbekend.

GISTEREN 28|09

BARNEVELD - In de nacht van zaterdag op zondag 27 september om omstreeks 00:30 uur heeft een laffe daad zich afgespeeld op de van Wijnbergenlaan in Barneveld. Een geparkeerde auto is in deze nacht doelwit geworden van het leksteken van 4 autobanden. De dader is vermoedelijk gevlucht via de Van Haersoltelaan.

 

De politie roept de dader op zich te melden. Er zijn camerabeelden van dit incident.

 

De politie is op zoek naar getuigen en meer camerabeelden. Tips over dit incident kunnen gemeld worden bij de politie via telefoonnummer 0900-8844.

WOENSDAG 23|09

HOEVELAKEN - Voor het steekincident in de nacht van 7 op 8 augustus heeft de politie op 22 september een derde verdachte aangehouden. Het gaat om een 17-jarige jongen uit Amersfoort. Op 21 september hield de politie nog twee verdachten aan.

 

Het incident kreeg aandacht in het landelijke opsporingsprogramma Opsporing Verzocht, dit leverde meerdere tips op. Vanavond vraagt het Utrechtse opsporingsprogramma Bureau Hengeveld aandacht voor deze zaak. Het onderzoek naar het geweldsincident waarbij een 18-jarige jongen gewond raakte loopt door. De politie onderzoekt de betrokkenheid van ...

Meer artikelen