Redactie — lokaal0 reactie(s) — do 08 juli 2021, 16:28

Gratis jeugdactiviteiten tijdens Summer Experience Nijkerk

NIJKERK – Tijdens de hele zomervakantie organiseert de gemeente Nijkerk een uitgebreid programma van gratis sportieve, culturele en recreatieve activiteiten voor de jeugd van 4 t/m 18 jaar. Met deze activiteiten doet de gemeente deze zomer iets extra’s voor de jeugd in Nijkerk, Hoevelaken en Nijkerkerveen.

Alle activiteiten gratis
De Rijksoverheid heeft extra geld ter beschikking gesteld om speciaal voor de jeugd deze zomer iets extra’s te kunnen doen. Met dat geld organiseert de gemeente Nijkerk de Summer Experience Nijkerk met alle gratis activiteiten. Nijkerk Sportief en Gezond, het Recreators Sportteam en de Bibliotheek gemeente Nijkerk zorgen van maandag 19 juli t/m vrijdag 27 augustus voor leuke, interactieve en inspirerende activiteiten op verschillende plekken in de gemeente voor de jeugd van 4 t/m 18 jaar.

Bekijk het hele programma met sport & spel, workshops, clinics en theatervoorstellingen op www.nijkerk.eu/summer-experience.