Redactie — algemeen0 reactie(s) — di 06 juli 2021, 19:57

Paspoort of identiteitskaart verlengen?

NIJKERK – Een paspoort of identiteitskaart vraagt u persoonlijk aan bij de gemeente. Dit kan alleen op afspraak. De wachttijden bij burgerzaken voor het maken van een afspraak lopen op tot twee weken. Ook kinderen moeten zelf komen bij het aanvragen en ophalen van hun identiteitsbewijs. Na 5 werkdagen kunt u het paspoort of de identiteitskaart zelf ophalen in het gemeentehuis.

Hoe maak ik een afspraak?
U kunt een afspraak maken op onze website via de afsprakenpagina. Komt u er niet uit? Neemt u dan contact op met het algemene telefoonnummer van de gemeente: 14 033.

Wat moet ik meenemen?
Neem bij de afspraak het huidige document mee, een recente pasfoto en uw pinpas.
Voor kinderen gelden speciale regels, kijk op de pagina Paspoort, ID, rijbewijs en uittreksel | Nijkerk.

Geen afspraken mogelijk 29 juli vanaf 12.00 uur en 30 juli
Er wordt een nieuw model identiteitskaart ingevoerd. Daardoor kunnen we het landelijke systeem niet gebruiken op donderdag 29 juli vanaf 12.00 uur en vrijdag 30 juli. U kunt geen afspraken maken voor een paspoort of identiteitskaart op deze twee dagen.