Redactie — 1120 reactie(s) — za 26 juni 2021, 16:12

Baldadige jongens in centrum Nijkerk staan op beeld

NIJKERK – In de nacht van vrijdag op zaterdag 26 juni, rond 02:19 uur, hebben vier baldadige jongens, vermoedelijk na wat alcohol te hebben genuttigd, wat stommiteiten begaan.

Eerst is er bij een winkel aan de Singel een vlag meegenomen, daarna is het groepje via de Singel doorgelopen naar de Verlaat. Daar stond blijkbaar een fiets in de weg en was men van mening dat deze om gegooid moest worden. Daarna moest een rvs plantenpot van de kapper het ontgelden en werd deze op de grond gelegd. Vervolgens zijn de drie heren doorgelopen en zijn rechtsaf geslagen de catharinastraat in.

Vanuit de middenstand heeft de politie erg mooie beelden ontvangen van de vier heren. Wijkagent Paasbos stel voor dat ze zich netjes komen melden zodat de schade geregeld kan worden met de kapper en de vlag ook weer terug komt.