Datum vandaag Tijd 02:47:50 Eerste Kruishaarseweg 3862RT Nijkerk 102705 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-108

woensdag 28 juli 2021

Dankzij onze (lokale) adverteerders is dit artikel gratis te lezen. Koop lokaal en steun deze ondernemers!

DINSDAG 22|06

Park in Nijkerk afgesloten na onrustig Oranjefeest

Burgemeester over uit de hand gelopen oranjefeest: ‘Dit gedrag past niet in Nijkerk’

NIJKERK - Dinsdagochtend 22 juni is het deel van het park in de wijk Corlaer, waar gisteravond feest werd gevierd door de gemeente afgesloten. Het feest werd gevierd op een plek waar veel kinderen spelen, momenteel kan dat niet veilig door al het glas en afval wat er ligt. De gemeente is nog een forse tijd bezig om alles weer op orde te krijgen. Ook de politie is dinsdagmorgen aanwezig.

Het feest werd gisteravond beëindigd door een forse inzet van de politie. Met inzet van de Mobiele Eenheid is het park ontruimd. Er zijn minstens twee aanhouding verricht.

Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.