Datum vandaag Tijd 02:47:50 Eerste Kruishaarseweg 3862RT Nijkerk 102705 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-108

woensdag 28 juli 2021

Dankzij onze (lokale) adverteerders is dit artikel gratis te lezen. Koop lokaal en steun deze ondernemers!

ZATERDAG 19|06

Moeder en kind uit Nijkerk ongedeerd na aanrijding met beschonken bestuurder in Lunteren

De auto van de Edenaar sloeg over de kop, ramde een lantaarnpaal en kwam in een maisveld tot stilstand

LUNTEREN / NIJKERK - Op de Barneveldseweg in Lunteren heeft vrijdagavond een ongeval plaatsgevonden waarbij een moeder (37) en haar kind uit Nijkerk betrokken waren. Zij bleven ongedeerd bij de aanrijding. De bestuurder van het andere voertuig, een 23-jarige man, raakte gewond. De man was onder invloed van alcohol en zijn rijbewijs is ingevorderd.

Hulpdiensten, waaronder de brandweer, werden groots opgeroepen. De Barneveldseweg was ter hoogte van de Broeksteeg dicht voor verkeer. De man uit Ede bleek onder invloed te zijn van alcohol. Hij is per ambulance mee naar het ziekenhuis in Utrecht gebracht.

Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.