Datum vandaag Tijd 02:47:50 Eerste Kruishaarseweg 3862RT Nijkerk 102705 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-108

woensdag 28 juli 2021

Dankzij onze (lokale) adverteerders is dit artikel gratis te lezen. Koop lokaal en steun deze ondernemers!

VRIJDAG 18|06

Automobilisten lichtgewond bij aanrijding op de Barneveldseweg tussen Barneveld en Nijkerk

Het verkeer had enige hinder van het incident

ZWARTEBROEK - Op de Barneveldseweg N301 tussen Barneveld en Nijkerk is vrijdagmiddag rond 14:55 uur een ongeval gebeurd. Een automobilist die uit de Peerweg kwam zag een auto die uit de richting van Nijkerk kwam over het hoofd met een aanrijding tot gevolg.

De bestuursters van beide auto's raakte bij de aanrijding gewond en zijn onderzocht door medewerkers van de ambulance, maar bleken slechts lichtgewond te zijn. Het verkeer had enige hinder van het incident. De grijze auto is door een berger afgesleept.

Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.