Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 02:47:50 Eerste Kruishaarseweg 3862RT Nijkerk 102705 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-108

Ambulance 07-108

woensdag 28 juli 2021

Dankzij onze (lokale) adverteerders is dit artikel gratis te lezen. Koop lokaal en steun deze ondernemers!

VRIJDAG 18|06

Oranje feest in Nijkerk loopt uit de hand, politie bekogeld [video]

Er werd meermaals met vuurwerk en flessen bier naar de agenten gegooid

NIJKERK - Donderdagavond 17 juni verzamelden een grote groep jongeren zich na de winst van oranje bij de rotonde met de fontein aan de Frieswijkstraat in Nijkerk. Nadat er afgelopen zondag na de winst een kleinschalig feest werd gevierd is dit nu uitgelopen op een heus Oranje feest.

 

Door de feestende jongeren moesten auto's keren of tegen het verkeer in over de rotonde rijden. Na een klein uurtje kwam de politie eem kijkje nemen. Door de grote van de groep konden deze weinig betekenen. Na verloop van tijd is besloten om degene die de muziek afspeelde op een grote box aan te spreken. De muziek werd kort hierna gestopt waardoor de sfeer omsloeg. De groep begon zich steeds meer tegen de politie te keren waarna er meermaals met vuurwerk en flessen bier naar de agenten is gegooid.

 

Uiteindelijk is de rotonde rond de klok van 1:00 uur volledig ontruimd. De schade en troep die is achtergelaten is enorm. De gemeente zal morgen worden ingezet om de grote hoeveelheden gebroken glas van de rotonde af te vegen.

Video's
Reacties
Frouke zegt: spacer
Feestje prima, maar ruim je rotzooi op en heb respect voor een ander!
18-06-21 10:57
Score: 10
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines