Datum vandaag Tijd 02:47:50 Eerste Kruishaarseweg 3862RT Nijkerk 102705 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-108

woensdag 28 juli 2021

Dankzij onze (lokale) adverteerders is dit artikel gratis te lezen. Koop lokaal en steun deze ondernemers!

WOENSDAG 16|06

Slachtoffer met hoogwerker uit woning aan de Wittenburg in Nijkerk gehaald

Een traumahelikopter met aan boord een Mobiel Medisch Team (MMT) landde in de buurt om medische zorg te verlenen

NIJKERK - Woendagmorgen 16 juni heeft er in een woning aan de Wittenburg in Nijkerk een incident plaatsgevonden. Één persoon is daarbij zwaargewond, met spoed afgevoerd naar het ziekenhuis.

De brandweer heeft het slachtoffer vanaf de bovenverdieping naar beneden gehezen doormiddel van een hoogwerker. Ook een traumahelikopter met aan boord een Mobiel Medisch Team (MMT) landde in de buurt om medische zorg te verlenen.

Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.